På eventyr i storbyen

Er du klar til at udforske København på en ny måde? Så byt kort og kompas ud med rejsekort og Google Maps, når spejder og storby smelter sammen på Plan Holmen. 

På Plan Holmen har vi i stedet for store skove eller åbne landskaber, den pulserende storby lige i baghaven. Og den kommer til at danne ramme for et unikt kursus. Med tørklædet om halsen og smartphonen i hånden får du og din patrulje lov til at stå på egne ben i storbyen, hvor ordet ‘spejderfærdigheder’ får en helt ny betydning.

Gør dig klar til en oplevelsesrig uge, hvor lejrlivet og bylivet kombineres tilsat et godt drys af spændende og skøre aktiviteter. Under kurset zoomer vi ind på patruljelivet og samarbejde, sådan at du i trygge rammer bliver klogere på dig selv og lærer, hvordan du opnår fælles mål med dine venner. Altsammen mens du får rykket ved din forestilling om, hvad man kan som spejder i byen.

Efter en begivenhedsrig uge med storbyeventyr, spas og nye venner, kommer du hjem med rygsækken fuld af oplevelser og redskaber, der vil følge dig resten af livet.

Vi glæder os til at se dig

Kursusnummer 23511
Kursustype PLan 1
Kursussted
Spejdercenter Holmen i København
Kursusledere

Gustav Utke Kauman
tlf. 42 60 24 06
kursusleder@planholmen.dk

Anne Heering Fredskild
tlf. 30 28 19 79
kursusleder@planholmen.dk

Følg os her: