Praktisk info…

Deltagerbrev

Deltagerbrevet er sendt til alle årets kursister og deres forældre pr. mail.

Bemærk at der I år er 2 forskellige start- og slutsteder. Så tjek I dit deltagerbrev hvor du skal være.

Har du ikke modtaget dette, kan du finde det herunder. Har du ikke modtaget det på mail, og dermed ikke ved hvilken station du skal møde op på, så kontakt kursuslederne på ksl@planholmen.dk.

Corona situationen

Grundet hele situationen bliver dette års kursus på mange måder anderledes. Vi følger myndighedernes retningslinjer, hvor vi er indbefattet af retningslinjerne for sommerferieaktiviteter, som er blevet forlænget hen over efteråret. Dette gør at vi i det hele taget kan afholde plan, da det er et udendørs arrangement, men har nogle krav om afstand, hygiejne mm. Derfor beder vi jer også alle om at medbringe en flaske håndsprit og 10 mundbind pr. spejder, så vi stadig kan afvikle aktiviteter i byen. Mundbindene skal primært bruges i transport. Vi kommer ikke til at være hele kurset samlet ude i byen, men mere patruljeopdelt.

Vi ved I er super gode til det med sprit, afstand og tage hensyn – så vi lover at ugen stadig kommer til at byde på udfordringer, spændende og anderledes spejderoplevelser, nye venner og du kommer til at se København fra helt nye sider! Omgivelserne på Plan Holmen adskiller sig nemlig markant fra alle de andre Plan-kurser, idet vi befinder os midt i København.

Vi er et kursus under Det Danske Spejderkorps’ og er hele tiden i tæt dialog omkring situationen og følger selvfølgelig med i evt. ændringer.
Anbefalinger og retningslinjer for spejderlejre under Coronakrisen

Ledelsesstile

Målet med dette PLan 2-kursus er bl.a., at du får udviklet dine ledelseskompetencer og afprøvet forskellige ledelsesstile og dynamikker i patruljen.

Bestilling af T-shirt

Bemærk, at der er frist for bestilling af T-shirt d. 30. september!

Du kan købe årets T-shirt på nedenstående link. HUSK at anføre enten kursistens navn i adresse oplysninger eller som en note til ordren, så vi kan finde ud af, hvor de forskellige T-shirts hører til.

https://planholmen.dk/product/aarets-kursus-t-shirt/