Om PLan Holmen

Plan Holmen har eksisteret siden år 2009 og igennem årene har mere end 700 kursister fået en på opleveret og smagt på hvad Plan Holmen kan tilbyde.

Du har måske allerede været på PUF , PLan 0+1 og vil mere? Du har ikke været på PLan før, men er helt vild efter det i år? Uanset hvad du har prøvet tidligere, hvor høj du er eller hvor vild du er til at tænde bål, er PLan Holmen nok noget for dig.

Patruljen

På PLan vil du blive placeret i en patrulje med en håndfuld spejdere du (formentlig) ikke kender i forvejen – men det kommer I til allerede i løbet af den første dag.

Patruljen er omdrejningspunktet for kurset. I kommer til at sove sammen, lave mad sammen, lære sammen, tænke sammen, opleve ting sammen og have det rigtig fedt sammen.

Der vil være 72 kursister på PLan Holmen, så der er også masser af mennesker uden for patruljen du kan lære at kende.

Medbestemmelse

Vi tror på, at du ved mere om hvad du vil end vi gør. Derfor er der på PLan Holmen god mulighed for at være med til at præge lige netop dit kursus. Der vil være tid på kurset til at du kan fordybe dig i noget du selv vælger.

Fede aktiviteter

På PLan Holmen elsker vi lejrliv, naturen og bål, men vi har tilsat lidt ekstra, da du helt sikkert har prøvet disse før. Derfor har vi pakket programmet med fede aktiviteter og tilsat en smule urban scouting. Så du får oplevelser du forhåbentlig ikke har prøvet før, men som du vil huske altid.

Du kommer til at gå hjem fra kurset med baghovedet – og din kursusmappe – fyldt med gode idéer og inspiration til nye og anderledes spejderaktiviteter.

P-cafe

Hver dag på Holmen er der afsat tid til, at du og din patrulje kan hænge ud i jeres private P-café.

Når I mødes i P-Caféen er det bl.a. for at se på hvordan I fungerer sammen som patrulje. Jeres vejleder(e) er til stede og har en masse god viden med i bagagen. Vi taler om forskellige emner med udgangspunkt i det netop I har oplevet, så I lærer af det I gør. Når du rejser hjem fra Holmen, har du således lært en masse om ledelse, samarbejde – og ikke mindst om dig selv. På den måde sørger vi for, at du kommer hjem med værktøjer og inspiration til patruljeledelse.

Følg os her: