Sightseeing til Holmen

Hej spejdere.
Velkommen til København. I er nu en del af Holmens Kommune. Vi glæder os til at have en fed uge med jer ude i byen. Som I måske har lagt mærke til, er I ikke helt landet på Holmen endnu. Derfor vil der nu være tid til en lille sightseeing ligesom når man kommer til enhver anden storby i verden. Her får I mulighed for at se nogle af byens varemærker. 

Da vi desværre er lidt presset på budgettet har vi ikke kunne booke en guide til at vise jer rundt, men I kan derimod prøve at ringe til nogle af vores medarbejdere, der kan hjælpe jer på vej.  

Bemærk I tidligst må ankomme til Spejdercenter Holmen kl. 15:30 og senest kl. 16:00.
Kommer man udenfor dette tidsrum vil det blive set meget ilde på.


Holmens adresse: Arsenalvej 10, 1436 København

Nummeret til Holmens kommune er: 61 16 41 14

Beskrivelse af Telefonsystem 

Det kommer til at fungere på den måde at I ringer til Holmens kommunes telefonservice 

(tlf: 61 16 41 14), hvor I vil blive mødt af en tastemenu. Her vil I få muligheden for at blive viderestillet til en af vores medarbejdere som vil give jer en opgave samt et emne/spørgsmål I skal snakke om på vejen. Husk at sætte jeres mobil på højtaler, så hele patruljen kan lytte med.

Besvarelse af opgaver:

Når I har fået en opgave ved at ringe til Holmens Kommunes telefonservice, skal I ud og finde svaret. Når I har fundet svaret skal I registrere det via den udleverede QR.
Jo flere ting man får registreret jo bedre.

Hjælp:

Det sker sommetider at alt ikke går efter planen, hvis det skulle ske for jer, kan I ringe til følgende nummer for hjælp, som kræver at I snakker med en fra teamet. (Dvs. dette er et nødnummer og ikke blot til hvis man ikke kan løse en opgave) 

Nødnummer: 61 67 67 12

Følg os her: